Våra kärnvärden

På Svengard & Co. värdesätter vi arbete av högsta kvalitet, omtänksam uppriktighet och allmänt nörderi. Det är de här grundprinciperna som vägleder oss i vår yrkesutövning och i alla våra professionella relationer.


Kvalitet

Vi gör vårt yttersta för att garantera hög kvalitet åt våra kunder – inte för att vi måste utan för att vi vill. Att bidra med det lilla extra kräver talang, erfarenhet och ständig nyfikenhet. Därför försöker vi uppmuntra de egenskaperna hos oss själva, samtidigt som vi letar efter dem hos alla vi samarbetar med. Vår höga standard sporrar oss till fortsatt utveckling och gör att jobbet alltid känns spännande.

Omtänksamhet

För oss handlar ett omtänksamt och uppriktigt bemötande till stor del om att kommunicera tydligt och undvika antaganden. På Svengard & Co. vill vi vara så raka som möjligt och anstränger oss för att se saker och ting ur andras perspektiv istället för att dra förhastade slutsatser. Men omtänksamhet betyder också att vi bryr oss om annat än oss själva. Vi gör vad vi kan för att erbjuda stabilitet och balans åt dem vi arbetar med och minska vår klimatpåverkan.

Nördighet

På Svengard & Co. älskar vi att nörda ner oss. Vårt team av hängivna språkfantaster och skriventusiaster djupdyker gärna bland svenskans och engelskans alla nyanser. Men vi har också ett brinnande intresse för att lära oss mer om nästan allt. Det hjälper oss att skriva sofistikerade och engagerande texter och att vara en kunnig kreativ partner som våra kunder kan vända sig till för expertråd.


Bra att veta inför en första kontakt

I vår prislista får du inte bara information om vad våra skrivtjänster kostar utan även en inblick i hur vårt nördiga gäng tycker om att arbeta. Prislistan finns att ladda ner nedan.