Med berättandet i fokus

Vi är makarna Maja Svensson och Dave Odegard vars efternamn i kombination blir Svengard som myntades av en vän (tack Lisa!) för några år sedan. Vi tycker att det är innehållet (insidan) som räknas och har en passion för hur det skrivna ordet kan förmedla rätt budskap och känsla. Sedan några år tillbaka bor vi i, och arbetar från Hässleholm i Skåne. Våra vägar möttes i New York där vi båda spenderade mer än ett decennium.

Maja Svensson,
Account Director

Maja har arbetat som internationell affärsutvecklare för bolag både i USA och i Skåne, och drivit ett eget klädföretag i New York. Hon har en kandidatexamen i nationalekonomi från Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

Specialiteter

  • Affärsutveckling
  • Projektledning
  • Strategisk kommunikation
  • Korrekturläsning

Fun fact

När Maja drev klädföretag i New York bar hon samma klänningsdesign i tre år. Här skriver hon om hur det kom sig och fördelarna med en ”uniform”.

Dave Odegard,
Creative Lead

Dave har arbetat som copywriter, redaktör och content strategist för bland annat ett resebolag i New York. Han har en magister i kreativt skrivande från The New School i New York och en kandidat i journalistik och engelska.

Specialiteter

  • Kreativt skrivande
  • Kreativ processledning
  • Innehållsstrategi
  • Textredigering

Fun fact

Dave har som mål att varje år läsa 100 böcker. Vanligtvis slutar det runt 70 stycken. Här skrev han om alla dåvarande presidenternas favoritböcker.

Vad våra kunder säger

”Maja och Dave hjälpte Epicon Solutions med att skapa allt innehåll till vår nya hemsida. De formulerade vårt erbjudande och värderingar, skrev alla texterna och agerade projektledare för hela arbetet med att bygga hemsidan, från start till lansering. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och processen var både smidig och givande.”

Per Wennberg, Founder, Epicon Solutions

Bra att veta inför en första kontakt

Vi har satt ihop en prislista som kan ge en bild av vad våra skrivtjänster kostar samt insikter i hur vi tycker om att arbeta. Den finns att ladda ner med en enkel knapptryckning nedan.