Med berättandet i fokus

Vi är makarna Maja Svensson och Dave Odegard, vars efternamn i kombination blir Svengard (tack Lisa, för att du myntade ordet!). Vi brinner för berättelser och att använda det skrivna ordet för att förmedla rätt budskap och känsla. Sedan några år tillbaka bor och arbetar vi i skånska Hässleholm, men våra vägar möttes i New York där vi båda levt i ett drygt årtionde.

Maja Svensson,
Account Director

Maja har drivit ett eget klädföretag i New York och arbetat som internationell affärsutvecklare för bolag i både USA och Skåne. Hon har en kandidat i nationalekonomi från Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

Specialistområden

  • Affärsutveckling
  • Projektledning
  • Strategisk kommunikation
  • Korrekturläsning

Fun fact

När Maja arbetade med sitt klädmärke i New York bar hon samma klänningsdesign i tre år. Här skriver hon om hur det kom sig och fördelarna med en ”uniform”.

Dave Odegard,
Creative Lead

Dave har arbetat som copywriter, redaktör och innehållsstrateg i bl.a. resebranschen. Han har en magister i kreativt skrivande från The New School och en kandidat i journalistik och engelska från Fordham University.

Specialistområden

  • Kreativt skrivande
  • Processledning
  • Innehållsstrategi
  • Textredigering

Fun fact

Dave har som mål att varje år läsa 100 böcker. Vanligtvis blir det runt 70 stycken. Här skrev han om vilka böcker som varit mest populära bland USA:s presidenter.

Vad våra kunder säger

”Maja och Dave hjälpte Epicon Solutions med att skapa allt innehåll till vår nya hemsida. De formulerade vårt erbjudande och värderingar, skrev alla texterna och agerade projektledare för hela arbetet med att bygga hemsidan, från start till lansering. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och processen var både smidig och givande.”

Per Wennberg, Founder, Epicon Solutions

Bra att veta inför en första kontakt

I vår prislista ser du vad våra skrivtjänster kostar och får en inblick i hur vi tycker om att arbeta. Prislistan finns att ladda ner nedan.