Texter med det lilla extra

Vi hjälper er att skriva engelska texter som är både grammatiskt korrekta och har rätt känsla. Läs mer om våra olika skrivtjänster nedan.

Alla våra skribenter har engelska som modersmål, och alla våra projekt korrekturläses av någon som inte skrivit texten. Vi arbetar alltid med tydliga deadlines och kan antingen komma in som extern partner eller projektleda uppdrag.

För återkommande och längre projekt erbjuder vi paketpris och andra anpassade upplägg.

Språkgranskning

Vår populäraste skrivtjänst! Vi putsar din engelska text tills den glänser och ser till att den även tilltalar dem som har engelska som modersmål.

Översättning

Vi översätter svenska texter till engelska samt anpassar tonalitet och sökmotoroptimering vid behov.

Texter från scratch

Behöver ni blogginlägg, nyhetsbrev, artiklar, en pressrelease, text till en hemsida eller kanske något helt annat? Vi hjälper gärna till med allt i textväg.

Copy, SEO, Textredigering

Vi ger era texter en sista finjustering. Genom textredigering, copywriting och anpassning för webben får vi dem att sticka ut lite extra.

Vad våra kunder säger

”Vi har kunduppdrag där det inte räcker att engelska texter är språkmässigt ok, de måste vara både trevliga att läsa och grammatiskt perfekt. Då duger inte vilken översättningsbyrå som helst. Sedan vi anlitade Svengard & Co. har vi inte behövt oroa oss. Kunden är mycket nöjd med texterna och dessutom är Dave och Maja väldigt smidiga att arbeta med.”

Daniel Sturesson, grundare och delägare, Enkätfabriken

Bra att veta inför en första kontakt

I vår prislista kan ni se vad våra skrivtjänster kostar samt hur vi tycker om att arbeta. Den finns att ladda ner med en enkel knapptryckning nedan.