Texter som höjer nivån

Vi erbjuder en rad skrivtjänster som kan hjälpa er uttrycka er både grammatiskt korrekt och med rätt känsla på engelska.

Alla våra skribenter har engelska som modersmål och alla våra projekt korrekturläses av någon som inte skrivit texten. Vi arbetar alltid med tydliga deadlines och är bekväma med att både komma in som extern partner och projektleda uppdrag.

För återkommande och längre projekt kan vi erbjuda paketpris och andra upplägg.

Content

Behöver ni blogginlägg, nyhetsbrev, artiklar, en press release, text till en hemsida eller något annat i content väg hjälper vi gärna till.

Copy, Redigering, SEO

Vi bearbetar gärna era befintliga engelska texter. Redigering, copywriting och anpassning för webben är alla strängar på vår lyra.

Översättningar

Vi hjälper er att översätta befintlig svensk text till engelska och kan anpassa både efter tonalitet och sökmotoroptimering vid behov.

Korrekturläsning

Har du en befintlig engelsk text tar vi oss gärna en korrektur-titt eller två. Redigering och copywriting kan läggas till mot en högre kostnad.

Vad våra kunder säger

”Vi har kunduppdrag där det inte räcker att engelska texter är språkmässigt ok, de måste vara både trevliga att läsa och grammatiskt perfekt. Då duger inte vilken översättningsbyrå som helst. Sedan vi anlitade Svengard & Co. har vi inte behövt oroa oss. Kunden är mycket nöjd med texterna och dessutom är Dave och Maja väldigt smidiga att arbeta med.”

Daniel Sturesson, Grundare & Delägare, Enkätfabriken

Bra att veta inför en första kontakt

Vi har satt ihop en prislista som kan ge en bild av vad våra skrivtjänster kostar samt insikter i hur vi tycker om att arbeta. Den finns att ladda ner med en enkel knapptryckning nedan.