Bättre kommunikation

Bli bättre på internationell kommunikation genom vår workshop i affärsengelska.

Vi reder ut vanliga språkmissar man gör på engelska i Sverige och tipsar om hur man kan uttrycka sig istället. Workshoppen hålls på engelska och fokuserar på tre områden: ordförråd, grammatik och etikett.

Bland annat tar vi upp engelska ord som ofta används felaktigt och förklarar några engelska grammatikregler som är bra att ha koll på. Vi ger även handfasta råd om hur man hanterar sociala situationer på jobbet, skriver korrekta mejl och tilltalar sina medarbetare och kunder.

Vi kan skräddarsy innehåll efter behov och industri, och kan hålla i kursen på plats eller digitalt.

Vårt upplägg

  • En workshop på cirka 90 minuter
  • Ett exemplar av vår e-bok ”Swenglish Snafu Handbook” till varje deltagare
  • Goda möjligheter till interaktion mellan deltagarna, vilket gör att workshoppen passar utmärkt som teambuilding

Undvik de vanligaste misstagen

Vi har satt ihop en digital handbok med några av de vanligaste misstagen som vi gör på engelska i Sverige. Missarna kallar vi ”Swenglish Snafus”, eftersom de är typiska för personer med svenska som modersmål. I guiden förklarar vi varför just de här misstagen är så vanliga och ger förslag på hur man kan uttrycka sig istället. Handboken finns att köpa i vår webbshop!

Vad våra deltagare säger

”Svengard & Co. ledde oss på ett roligt och inspirerande sätt genom den engelskspråkiga djungeln. Med konkreta exempel kopplade till just vårt bolags vardag fick vi nyttiga insikter och tips på hur vi undviker de vanligaste fällorna och blir mer professionella. Och har ni inte köpt Swenglish Snafu Handbook – gör det. Det kommer att bli många härliga skratt av igenkänning i hängmattan i sommar!”

Ulrika Ringdahl, vd, Invest in Skåne