Skriv vassare mejl på engelska

Finslipa dina engelska mejl och bli bättre på interkulturell kommunikation. Vi hjälper dig skriva bättre mejl på engelska och ger handfasta råd om etikett, grammatik och tonalitet för att underlätta din internationella kommunikation.

Få en egen mejl-coach

Genom vår unika tjänst Mejl-coaching får du tillgång till personlig språkrådgivning och hjälp att skriva nyanserade och övertygande mejl som är anpassade till din mottagare. Du väljer själv om du endast vill ha skriftlig feedback eller om du vill lägga till en muntlig genomgång i form av ett videosamtal.

Vårt upplägg

  • Du skickar upp till fem av dina mejl på engelska till oss (det går bra att börja med ett och därefter skicka fler efter hand).
  • En av våra professionella skribenter med engelska som modersmål språkgranskar dina mejl och ger skriftliga förslag på förbättringar inom etikett, grammatik och tonalitet.
  • Om du vill kan du mot en extra kostnad välja till ett digitalt möte där du får muntlig respons på dina mejl och möjlighet att ställa frågor.

”Det är framför allt kulturskillnader som orsakar förvirring.”

Läs Resumés sammanfattning av vår Mejl-coaching tjänst när den lanserades 2022.

Mejlvett och etikett på engelska

Vill du veta mer om tjänsten Mejl-coaching och vilken typ av hjälp vi erbjuder? I vår kostnadsfria Mejl-guide har vi samlat tips på vad man kan tänka på när man skriver mejl på engelska. Mjukstarta processen och ladda ner vår gratisguide.